Zoveelste autobrand in Deventer

Even rustig bijkomen van de laatste autobrand zit er voor de inwoners van Deventer niet in. Vannacht was het namelijk wéér raak. Het is inmiddels de derde autobrand in vijf dagen.

Op slechts tientallen meters afstand van de Willem ten Rijnestraat, waar vorige week een auto uitbrandde, ging er vannacht een auto in vlammen op aan de G.I. Brucestraat. In de wijk achter de Ceintuurbaan/Brinkgreverweg ontdekten buurtbewoners rond 4:40 uur een brandende auto. Van de voorzijde van de auto is vrijwel niets meer over. De hitte van het vuur zorgde tevens voor schade aan de auto die ernaast stond.

Eventuele brandstichting
De brandweer wist wederom snel in te grijpen, maar helaas viel de auto niet meer te redden. De politie gaat uit van brandstichting en doet verder onderzoek. Of de oorzaak van de brand gelinkt is aan de eerdere branden, is niet bekend. Deventer telt dit jaar in totaal al 17 auto’s en scooters die zijn uitgebrand.

Er wordt verzocht om contact op te nemen via 0900-8844 als je over camerabeelden beschikt waar iets verdachts op te zien is.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Advocaten McDonald’s schutter ‘spelen met vuur’ in rechtbank

“De verdediging speelt enorm met vuur.” Dat waren de woorden van een ...