Salland 747 FM 93.4 Apeldoorn

Salland 747 is het lokale/regionale commerciële radiostation voor de hele regio. Op Salland 747 hoort u overdag dagelijks op het hele uur het nieuws uit de regio en de allerbeste oldies uit de 60S, 70S, 80S en 90S.  Heeft u nieuwstips of informatie die u graag onder de aandacht wilt brengen in de regio Salland? Mail dan naar onze redactie en vraag om plaatsing. U kunt Salland 747 bereiken via info@salland747.nl of nieuws@salland747.nl.

Sinds afgelopen maandagmiddag heeft de regio Apeldoorn er een nieuw radiostation op de FM bij gekregen.  Salland 747 is oorspronkelijk de regiozender voor Deventer en omgeving, maar heeft bij de frequentieveiling ook een plek op de FM in Apeldoorn weten te verwerven.  Met de deskundige hulp van het Apeldoornse bedrijf ACTG is de FM zender op 93.4 FM  afgelopen maandagmiddag de lucht in gegaan. Salland 747 was al enige tijd in deze regio te ontvangen op de DAB multiplex voor de Stedendriehoek.

Wij wensen Apeldoorn en omgeving heel veel luisterplezier! En natuurlijk horen wij graag van u!

U ontvangt Salland 747 ook op een DAB radio-ontvanger in de onderstaande regio’s

In Apeldoorn, Brummen, Deventer, Voorst, Zutphen op DAB plus kanaal 6D

In Elburg, Epe, Hattem, Heerde, Kampen, Oldebroek, Olst-Wijhe, Raalte, Zwolle op DAB plus kanaal 7B

Heeft u vragen of informatie over ons televisiekanaal Salland TV of ons radiostation Salland747 en de bijbehorende sites salland747.nl en sallandtv.nl  mail ons  naar nieuws@salland.tv of bel ons direct rechtstreeks via nummer 06 55730202.