VAN Wonen en PHB starten samenwerking voor Park Nova

Woensdagmiddag hebben gebiedsontwikkelaar VanWonen en bouwbedrijf PHB Deventer op vastgoedbeurs Provada een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor de realisatie van Park Nova in Deventer. In Park Nova komen 54 huur- en koopappartementen met een gemeenschappelijke daktuin. De begane grond is bestemd voor zorgfuncties en biedt plek voor drie huisartsenpraktijken en een apotheek.

Park Nova verrijst op de voormalige kantoorlocatie van zorggroep Carinova, op nog geen 10 minuten fietsen van het historische centrum van Deventer. In de populaire wijk Zandweerd, op de hoek van de Zwolseweg en de Ceintuurbaan. Een bijzonder alzijdig gebouw met appartementen voor een diverse doelgroep. Park Nova wordt een waardevolle toevoeging aan de stad Deventer: 23 middeldure en vier dure huurappartementen en 27 koopappartementen in verschillende prijscategorieën. De woningen variëren in grootte tussen 56 en 95 m2. Alle appartementen hebben een eigen balkon of terras.

Mireille Jeurnink, VanWonen Directeur Vastgoedontwikkeling: “In het plan voor Park Nova hebben we de toekomstige bewoners vroeg betrokken. Dankzij hun input is er een divers woningprogramma ontstaan, in combinatie met voorzieningen waarnaar veel vraag is in de wijk en de rest van Deventer. Zo is er een plan ontstaan voor jong en oud. Ook bleek uit de gesprekken dat er behoefte is elkaar te ontmoeten. In het ontwerp is daarom een mooie groene daktuin opgenomen op de eerste verdieping, waar bewoners kunnen ontspannen en een praatje maken.”

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Klusser veroorzaakt flinke kortsluiting 

Een man die vanmiddag in de Kornet van Limburg Stirumstraat aan het ...