Duurzaam Heino helpt dorpsbewoners bij verduurzaming woningen

Duurzaam Heino zet zich deze winter in voor de campagne ‘Heino Isoleert!’ met als doel de bewoners van Heino te ondersteunen bij het verduurzamen van hun woningen. Met de aanhoudend hoge gasprijzen en de groeiende urgentie om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, wil Duurzaam Heino de gemeenschap helpen om milieubewuste keuzes te maken.

Maar waar moet je beginnen als je je huis wilt verduurzamen? Welke mogelijkheden zijn er beschikbaar? Waar moet je aan denken bij de installatie van een warmtepomp? De energiespreekuren, die eerder dit jaar zijn gestart, hebben al veel inwoners van Heino geholpen bij het vinden van antwoorden op deze vragen. Daarom zijn alle vrijwilligers verheugd om aan te kondigen dat ze in oktober opnieuw van start gaan.

Antwoorden op al je vragen
Iedere maand, van oktober tot en met maart, kun je terecht met al je vragen over energiebesparing en duurzaam wonen. Op de 2e dinsdag van elke maand verwelkomt Duurzaam Heino je graag tussen 19.00 en 20.30 uur in het Dorpshuus. De toegewijde vrijwilligers, met ruime ervaring in woningverduurzaming, zullen aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies.

Vakkundig advies en een warm welkom
“Wij nodigen alle dorpsgenoten van harte uit om deel te nemen aan het energiespreekuur. De koffie staat klaar, en samen kunnen we stappen zetten richting een duurzamere toekomst voor Heino,” aldus Duurzaam Heino.

Je kunt bijwonen aan de spreekuren op de volgende datums:
Dinsdagen 10 oktober, 14 november, 12 december, 9 januari, 13 februari, 12 maart van 19.00-20.30 uur in het Dorpshuus van Heino.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Advocaten McDonald’s schutter ‘spelen met vuur’ in rechtbank

“De verdediging speelt enorm met vuur.” Dat waren de woorden van een ...