Inhoud 418ste uitzending Salland Sport (20 september 2020)

Vanmiddag start om 14.00 uur een nieuwe uitzending van Salland Sport! De competitie gaat bij de voetbal weer van start. We doen vandaag live verslag en beschouwen over de wedstrijden na met de trainers. Ook houden we live de tussenstanden bij en komt het laatste sportnieuws weer voorbij. Daarnaast is ook de handbalcompetitie voor Kwiek weer begonnen.

Bij Rohda Raalte doet clubcorrespondent Laurens Veltmaat verslag van de wedstrijd Rohda Raalte – Winterswijk. Clubcorrespondent Anton Kleine Schaars is aanwezig bij Wijhe ’92 – Barbaros. Tot slot bij Terwolde – SC Wesepe clubcorrespondent Herman Schoneveld aanwezig voor live verslag.

Na de wedstrijden gaan we nabeschouwen met trainer René Remie van Wijhe over Wijhe ’92 – Barbaros, met Laurens Knippenborg van Rohda Raalte over de thuiswedstrijd tegen Winterswijk en met Sander Poll over de wedstrijd ABS – Overwetering.

Heb je sportnieuws uit Salland dat je onder de aandacht gebracht wil hebben? Dan kun je dat mailen naar sport@salland1.nl, een bericht sturen via Twitter (@Salland_Sport) of Facebook. Tijdens de uitzending kun je bellen of appen (salland1.nl/app) naar de studio via 0572-360188. Via deze kanalen kun je ook bij ons terecht als je clubcorrespondenten hebt die op zondagmiddag zo nu en dan verslag willen doen van de (voetbal)wedstrijden.

Salland Sport is elke zondag te beluisteren vanaf 14:00 uur op Salland1 via 105.1 en 105.7 FM, online via salland1.nl/luisteren, DAB+ en via de kabelradio op 104.1FM.

P.S. We zijn altijd opzoek naar nieuwe, enthousiaste mensen die graag wat met sport en radio willen doen! Wil je deel worden van het team? Mail dan naar sport@salland1.nl. Er is veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan verslaggeving, redactiewerk, Social Media, presentatie en techniek. We zullen je begeleiden om er rustig an in te rollen!

Verder zijn nieuwe clubcorrespondenten van de clubs altijd van harte welkom! We doen graag van zo veel mogelijk wedstrijden verslag.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Go Ahead Eagles speler Kuipers is een schrijver

Behalve een betrouwbare en getalenteerde linksback blijkt Eagles speler Bas Kuipers ook ...