Inschrijving geopend voor GAE Voetbaldag

De jaarlijkse Go Ahead Eagles Voetbaldag vindt plaats op vrijdag 12 mei. Voetballiefhebbers, dribbelaars en andere voetballiefhebbers kunnen bij SV Helios gratis meedoen aan een voetbaltechnisch parcours vol uitdagende onderdelen.

Met behulp van de Go Ahead Eagles scorekaart doorloop je op de Go Ahead Eagles Voetbaldag de elf onderdelen van het parcours. Hierbij komen alle posities op het voetbalveld aan bod die zijn gebaseerd op de positie uit de traditionele 4-3-3 opstelling waarin Go Ahead Eagles speelt. Zo zijn er o.a. verdedigingsoefeningen, keepersoefeningen en je speelt een 1 tegen 1 wedstrijd. Bij voltooiing van alle elf onderdelen, ontvang je bij inlevering van je ingevulde Go Ahead Eagles scorekaart een kleine beloning!

Groep 3 t/m 8
De Go Ahead Eagles Voetbaldagen starten om 14.30 uur en duren tot 17.00 uur. Alle kinderen op de basisschool van groep 3 t/m 8, mogen deelnemen aan deze Voetbaldag. De onderdelen kun je op je eigen tempo langs gaan.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je dan snel in! Deelname is gratis. Inschrijven kan via: www.sportbedrijfdeventer.nl/voetbaldagen.

Over Salland TV

x

Check Also

Koninklijke Onderscheiding voor Wim Holterman uit Raalte

Burgemeester Rob Zuidema heeft zaterdagmiddag 15 juni tijdens de Korbeld Rohda Dag ...