Op zaterdag 6 juli 2013 organiseert de Scheidsrechtersvereniging Deventer e.o. (DSV) in samenspel met SV Heeten voor de 21ste keer de wedstrijd het Sallands Streekelftal tegen Go Ahead Eagles.

Wim Bronsvoort fluit Sallands Streekelftal tegen Go Ahead Eagles

Ten opzichte van vorige jaren zijn er een aantal veranderingen ingevoerd. Op het prachtige sportcomplex van sv Heeten zal de wedstrijd op een vroeger tijdstip beginnen, namelijk om 16.00 uur. Verder zal een sterker Sallands Streekelftal de kersverse eredivisionist Go Ahead Eagles tegemoet treden. Dit tot volle tevredenheid van Hans van der Hoop, dit jaar de nieuwe trainer van de Sallanders.

Van der Hoop heeft zijn selectie samengesteld uit spelers van Sallandse clubs die uitkomen in de hogere competities met als ondergrens de 3e klasse. “De enorme hausse rondom het gepromoveerde GA Eagles, maar ook het feit dat is besloten voetballers van de hoogst spelende clubs te vragen, geeft een extra dimensie aan het duel”.

De arbitrale leiding is ook dit jaar in handen van leden van de Scheidsrechtersvereniging Deventer e.o. Scheidsrechter van dienst is Wim Bronsvoort waar hij wordt geassisteerd door Sjoerd Nanninga en Hans Harleman. Bronsvoort eindigde aan het einde van het seizoen voor de 2e keer achter elkaar op de 1ste plaats van de landelijke arbitragelijst en kreeg als beloning voor zijn uitstekende prestaties de amateurbekerfinale tussen de Topklassers Argon en De Treffers toegewezen.

Een wedstrijd tussen eredivisionist Go Ahead Eagles en een sterker Sallandse Streekelftal olv een topscheidsrechter uit Bathmen, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een leuk Sallands voetbalfeest!

Samenstelling Sallands Streekelftal:

Jens Veldwachter, Jordy Bloo, Jesper Harmens, Deniz Sahbaz (Rohda Raalte), Tom Hegeman, Sander Souverijn (De Zweef), Rick Evers, Luuk Nijland (SV Heeten), Twan Huijsmans, Yoel Finke (S.V. Schalkhaar), Stefan Hekman, Bram van Bessen (Sc Overwetering), Rik Keijzer, Douwe Booij (vv Heino), Chris Roos, Bas Mulder (Wijhe’92) en Thijs Kemperman (V.V. Lemelerveld). Hans van der Hoop (Trainer-Coach), Marco Onderberg (Assistent-trainer)

Over Salland TV

x

Check Also

Zweten bij obstacle run tijdens het Sportfestival Olst

Zaterdag 8 juni kunnen sportievelingen zich weer naar hartenlust in het zweet ...