Belangrijke bijeenkomst over WMO-vervoer in Deventer

In samenwerking met de gemeente Deventer en PlusOV organiseert de Stichting Fooruit een bijeenkomst voor WMOpashoud(st)ers in Deventer. Deze bijeenkomst heeft als doel om het WMO-vervoer in onze stad te verbeteren.

Tijdens deze bijeenkomst zullen WMO-pashoud(st)ers de kans krijgen om het PlusOV-WMOtaxivervoer te bespreken. De informatie zal worden verstrekt door de heer Henk Meijer, directeur van PlusOV, en een WMO-coach van Team Toegang samen met Marita Kamphuis van de Gemeente Deventer. De bijeenkomst zal worden geleid door een onafhankelijke dagvoorzitter.

Bereid je alvast voor
De toegang is gratis en er staat koffie en thee voor je klaar. Er wordt gevraagd aan de deelnemers om vragen, tips of opmerkingen vooraf op te schrijven, zodat ze kunnen bijdragen aan een productieve discussie.

Alle tips zijn welkom
Als je met de WMO-taxi komt, word er aangeraden om tijdig te reserveren zoals gebruikelijk. Mocht je nou verhinderd zijn, maar toch waardevolle tips of opmerkingen hebben, dan kan je deze op maandag of woensdag aan Stichting Fooruit doorgeven.

“We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in het Gebouw ‘De van Vlotenhof’. Samen kunnen we het WMO-vervoer verbeteren en laten verlopen zoals het hoort. Tot ziens op 11 oktober!”, aldus Stichting Fooruit.

Details van de bijeenkomst:

  • Datum: Woensdagmiddag 11 oktober 2023
  • Tijd: 14:30 – 16:00 uur (Zaal open vanaf 14:00 uur)
  • Locatie: Gebouw van Vlotenhof, Joh. van Vlotenlaan 85, Deventer
  • Kosten: Gratis

Aanmelden:

  • Stuur een e-mail naar welkom@fooruit.nl
  • Of stuur een kaartje naar Stichting Fooruit, Bierstraat 52, 7416 AM Deventer
  • Bel Stichting Fooruit op maandag en woensdag tussen 10:00 en 16:00 uur op 0570-641795 (buiten deze tijden kan je een bericht achterlaten op het antwoordapparaat).

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Advocaten McDonald’s schutter ‘spelen met vuur’ in rechtbank

“De verdediging speelt enorm met vuur.” Dat waren de woorden van een ...