Woensdag 18 mei Scootmobieldag Raalte

De gemeente Raalte organiseert op woensdag 18 mei 2016 een scootmobieldag. Deze dag is leuk en interessant voor iedereen met een scootmobiel.

• Iedereen die een scootmobiel heeft, krijgt een gratis technische controle van onze leverancier RSR. Dit geldt dus ook voor mensen, die zelf een scootmobiel hebben gekocht.
• Iedereen die zelf een scootmobiel heeft gekocht, kan eventuele reparaties tegen gunstige tarieven laten uitvoeren.
• Na de controle ontvangen scootmobielers een gratis veiligheidshesje, zodat ze op straat nog beter zichtbaar zijn.
• Rijschool Oosterlaar geeft (een korte) uitleg over verkeersregels, speciaal voor de scootmobielrijders om 10.00 uur, 12.00 uur en 14.00 uur. Vol=vol, vooraf reserveren is mogelijk: per mail: info@raalte.nl, of via het algemene telefoonnummer van de gemeente Raalte: (0572) 347 799.
• Er zijn oefenmogelijkheden met de scootmobiel onder leiding van ergotherapeuten en andere professionals.
• Mogelijkheid tot aanschaf van hulpmiddelen tegen gunstige prijzen bij RSR en Zorgwinkel Salland.

De scootmobieldag vindt plaats van 9.30 tot 15.30 uur bij de Leeren Lampe aan de Almelosestraat 2 in Raalte. Wethouder Gosse Hiemstra opent de dag om 10 uur. De toegang is gratis en er is een gastvrije ontvangst met koffie/thee en iets lekkers. Bezoekers kunnen gebruik maken van de ingang aan de achterzijde (bij de parkeerplaats). Tijdens deze dag zijn er ook Wmo-consulenten aanwezig om eventuele vragen over de Wmo te beantwoorden.

Over Salland TV

x

Check Also

Op zondagmiddag 12 mei spelen twee groepen uit Deventer in muziekkoepel Nering Bögel op de Worp

Sad Songs speelt al zo’n tien jaar Americana muziek op diverse podia ...