Theaterseizoen HOFtheater start met Sanne Wallis de Vries

Het theaterseizoen gaat beginnen bij het HOFtheater. Op vrijdag 11 september aan cabaretière Sanne Wallis de Vries de eer om de aftrap te doen. Zij staat die avond twee keer op de planken van het HOFtheater met haar voorstelling HEEL.

Sanne kan haar bejubelde voorstelling KOM. nu niet spelen i.v.m. corona. Dus gaat ze de theaters langs met een heel nieuw solo-programma: de interim-voorstelling HEEL.
HEEL. is een interactieve interim cabaretvoorstelling voor deze tijd. Met o.a. standup comedy, zang, dans en digitale gastoptredens van beroemdheden. Maar het publiek is hoofdgast!

HEEL. is een voorstelling die er ‘normaal’ nooit geweest zou zijn. Ook heel bijzonder dus. En wat is normaal?

Sanne Wallis de Vries staat op vrijdag 11 september in het HOFtheater, om 19.00 uur en 21.30 uur. Voor beide voorstellingen zijn nog kaarten beschikbaar, deze kosten € 22,00 per stuk. Alle RIVM-richtlijnen worden opgevolgd en de veiligheid van de gasten en de eigen medewerkers staat voorop.

Kaartverkoop
Kaarten bestellen kan via de website www.HOFtheater.nl of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10 en 13 uur via 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak, om wachtrijen te voorkomen. Een afspraak maken kan door te mailen naar info@HOFtheater.nl of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...