Deventenaar Rob Dekay opent theaterseizoen Deventer Schouwburg

Deventer, 28 augustus 2020

Rob Dekay opent theaterseizoen Deventer Schouwburg op zaterdag 5 september a.s.

Deventenaar Rob Dekay (33) maakt eigenzinnige Nederlandstalige liedjes met country en folk-invloeden. Met zijn stoere uiterlijk – een lichaam vol tatoeages en altijd een hoed op – zet hij mensen onbewust op een dwaalspoor, maar dat deert hem niet. Zijn liedjes zijn optimistisch met romantische teksten. ‘Weg Van Jou’ en ‘Je Hoeft Het Niet Alleen Te Doen’ zijn het meest bekend. Op 5 september is Rob Dekay twee keer te zien en horen in de Deventer Schouwburg.

Rob Dekay heeft een kleurrijk CV. Vanaf zijn vijftiende werkte hij o.a. als stratenmaker, vuilnisman en dozeninpakker in een fabriek. Zijn vrije tijd vulde hij met muziek.

Tien jaar geleden besloot hij om definitief voor muziek te kiezen. Zijn grofkorrelige stem valt direct in de smaak bij het publiek. De liedjes van Rob Dekay gaan over de grote dingen des levens: de liefde, afscheid, problemen. Hij schakelt tussen kleine en grote vraagstukken, maar altijd met de pen van een poëet.

In 2016 bracht Rob Dekay zijn debuutalbum ‘Alles Gaat Voorbij’ uit. Hij nam alle facetten ter hand: van het schrijven, opnemen en produceren van de liedjes tot aan het artwork en het bedenken van videoclips. Rob Dekay werkt ook samen met andere Nederlandse muzikanten, zoals: Daniel Lohues, Ilse de Lange, Guus Meeuwis en Diggy Dex. Rob Dekay werkt momenteel aan zijn nieuwe album, dat dit najaar zal verschijnen.

Veel mensen kunnen niet wachten! Na zijn optreden als Mol in het Tv-programma ‘Wie is de Mol?’ 2020 heeft de singer-songwriter er een heleboel nieuwe fans bij gekregen.

Rob Dekay

Zomeravondconcert

Zaterdag 5 september

Muziek | 19.00 uur & 21.30 uur

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...