Sportbedrijf Raalte deelt basisagenda’s uit aan leerlingen groep 7 en 8

Namens Sportbedrijf Raalte heeft directeur Peter Gras de basisagenda 2016-2017 met het thema sport uitgereikt aan de leerlingen van groep 8 van basisschool de Bolster in Raalte. Silke Mars ontving van hem het eerste exemplaar. De 13 basisscholen waar een combinatiefunctionaris actief is, ontvangen deze week de basisagenda voor de leerlingen in groep 7 en 8 van hun school.

De basisagenda is een agenda voor leerlingen in het basisonderwijs. Zij leren op een laagdrempelige manier werken met een agenda, ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs. Dit jaar is het thema van de agenda ‘sport’. De reden voor het Sportbedrijf om de basisscholen op deze manier te bedanken voor het inhuren van een combinatiefunctionaris, die op de school gymlessen verzorgt. Op de Bolster geeft Nicole Hemmink al meerdere jaren gymles aan groep 3 tot en met 8.

Mede door de inzet van een combinatiefunctionaris is de kwaliteit van de gymlessen de afgelopen jaren verbeterd, zo krijgt het Sportbedrijf jaarlijks terugkoppeld in de evaluatie bij de scholen.

Over Salland TV

x

Check Also

Gewonde bij ongeval op de Raalterweg in Wijhe

Rond half drie vanmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Raalterweg ...