Music moves in Deventer

Een pop-up club met diverse muziekoptredens op 1 juli was het startsein voor Music Moves in Deventer: een landelijk impact muziekprogramma voor jongvolwassenen. Van een disco voor dakloze mensen tot jammen met nieuwe Nederlanders: Music Moves zet muziek in om mensen te verbinden en impact te maken.

‘Muziek verbindt’, legt Melvin Dijkema, coördinator Music Moves uit. ‘Daar is veel behoefte aan zo na de lockdown.

Via deze manier willen we jongeren bereiken en laten zien dat zij weer mee kunnen doen aan de samenleving en ook wat kunnen betekenen voor anderen via muziek. Jongeren kunnen gratis meedoen met Music Moves. Zij kiezen zelf uit wat ze willen gaan doen met muziek en voor wie zij dat willen doen. Music Moves ondersteunt ze hierbij.

De jongeren krijgen 4 gratis trainingen van mensen uit de muziekbusiness, om zo hun muzikale evenement voor de doelgroep tot een succes te maken. De ervaringen uit Amsterdam zijn heel enthousiast. Dat gunnen wij de jongeren in Deventer ook.’

Ook meedoen?
Ben jij tussen de 18 en 27 jaar en wil jij ook iets voor anderen betekenen via muziek? Geef je dan op via www.music-moves.nl/deventer Meedoen kost je niets maar levert je veel op (plezier, ervaring, contacten)

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...