Paasdienst live bij Salland1

De Paasdienst van de Emmanuel Gemeente te Deventer wordt zondag live uitgezonden op TV bij Salland1

Vier Pasen met de Emmanuel Gemeente uit Deventer Live op Salland1.

Pasen is een bijzondere periode voor gelovigen. Zijn herdenken en vieren de wederopstanding van de Here Jezus die, op Goede Vrijdag, drie dagen daarvoor werd gekruisigd.

Voor de Emmanuel Gemeente is de Pasen tevens de mogelijkheid om je te laten dopen, hetgeen eerste Paasdag dan ook gebeurd. De eredienst zal daar deels ook aandacht aan schenken door de dopelingen te feliciteren.

Maar de kerkdienst start traditiegetrouw met muziek en de Emmanuel Praiseband gaat flink uitpakken met geweldige levendige en bemoedigende muziek.

Aansluiten zal voorganger Peter de Leau spreken onder de titel: “Ben jij een Emmaüsganger of een Emmanuelganger”. Na zijn woord zal hij de dopelingen uitnodigen en feliciteren waarna de Praiseband de dienst zal afsluiten.

Live meekijken kan op het TV kanaal van Salland1, de dienst vangt iets later aan dan gewoonlijk, een kwartier om precies te zijn. Dus inschakelen kanaal 40 (ZIGGO) of 1391 (KPN) vanaf 10:45 uur. Naast Salland1 zijn de wekelijkse zondagsdiensten ook live te zien via de Facebookpagina van De Emmanuel Gemeente en haar eigen YouTube kanaal.

De Emmanuel Gemeente is een snelgroeiende Evangelische Gemeente in Deventer. De samenkomsten zijn dynamisch, inspirerend en verrassend anders dan een traditionele kerkdienst. Zo is de muziek altijd live met een voltallige band en de sfeer vrijmoedig en levendig. Live de Paasdienst, of andere zondagochtend diensten, bijwonen? Bezoek vrijblijvend de Emmanuel Gemeente in Deventer. Kon. Julianastraat 93.

De Emmanuel Gemeente is ook online zeer actief, zo hebben ze een leuke Instagram account en zijn de zondagdiensten van deze eigentijdse kerk ook live te volgen middels hun Facebook en YouTube account. Daarnaast zijn de zondagdiensten allemaal terug te luisteren, dat kan ook met interessante podcasts.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Peuterspeelzaal ’t Spölhuusken uit Diepenveen blijft behouden!

Afgelopen januari werd door het bestuur van Peuterspeelzaal ’t Spölhuusken uit Diepenveen ...