Kees van Wonderen kandidaat bondscoach

Volgens de Spaanse krant El Pais is Kees van Wonderen een van de kandidaten om Frank de Boer te gaan opvolgen als bondscoach van het Nederlands Elftal. De trainer van Go Ahead Eagles staat daarmee in een illuster rijtje met onder meer Louis van Gaal, Erik ten Hag en zelfs Joachim Löw.

De kans dat de KNVB daadwerkelijk bij Van Wonderen zal uit komen is natuurlijk klein. Toch is de 52-jarige oefenmeester daadwerkelijk kanshebber volgens de Spaanse krant. De nieuwe bondscoach moet volgens El Pais per direct beschikbaar zijn om er voor te zorgen dat het Nederlands Elftal het WK in Qatar niet misloopt. Op 1 september staat namelijk de belangrijke kwalificatieduel met Noorwegen op het programma.

Kees van Wonderen beschikt nog over een doorlopend contract in Deventer. Daarnaast liet de Bergenaar eerder doorschemeren dat de kans klein is dat hij deze zomer de deuren van de Adelaarshorst achter zich dicht slaat. Van Wonderen was voor zijn aanstelling als hoofdtrainer bij GA Eagles, assistent trainer van Ronald Koeman bij het Nederlands Elftal.

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...