Gemeenschapscentrum Elkcerlyc in Luttenberg vormt op zaterdag 7 januari 2012 wederom de locatie voor een sfeervolle stijldansavond.

Luttenberg – Stijldansavond in Elckerlyc

Deze dansavonden trekken gemiddeld zo’n veertig tot vijftig liefhebbers uit de wijde omgeving van Luttenberg. Dit seizoen staan ze voor het eerst onder leiding van de heer Groen uit Nieuwleusen.Hij was zelf al jarenlang een vaste bezoeker voordat hij met ingang van het nieuwe seizoen het stokje overnam van Ineke Korenromp.

De heer Groen heeft een uitgebreid muziekrepertoire voor de meest uiteenlopende dansstijlen, zoals de foxtrot, de Weense wals, de Engelse wals, de chachacha. Maar ook de tango en zelfs linedancing ontbreken

De dansavonden in Elckerlyc vinden telkens plaats op de eerste zaterdag van de maand. Het seizoen duurt tot en met mei. De avonden verlopen altijd in een gemoedelijke sfeer. Naast natuurlijk het dansen is er ook voldoende ruimte om gezellig met elkaar te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Aanvang van de dansavond is om 20.30 uur en de activiteit eindigt zo rond 23.30 uur. De entree is 4 euro.

Gemeenschapscentrum Elckerlyc is te vinden aan de Butzelaarstraat 22 in Luttenberg, tel: 0572-301302. Meer informatie op www.elckerlycluttenberg.nl.

Over Salland TV

x

Check Also

Kernenwethouder Judith Compagner aanspreekbaar op de markt in Wijhe

De kernenwethouders van Olst-Wijhe zijn het bestuurlijk aanspreekpunt en luisterend oor voor ...