Op zondag 8 januari is er een mooie kleinkunstvoorstelling bij Podium Heino.

Heino – Kleinkunst besproken

Het Cultureel Café gaat er op individuele basis naar toe. Het is erg leuk en leerzaam om hier samen over na te praten. We gaan het over de muziek, de combinatie met tekst en performance hebben. En vooral wat de deelnemers ervan vonden. Wat sprak u aan? Zou u er nog eens heengaan? Bent u er anders tegenaan gaan kijken nu u er over gesproken hebt?

Deze discussie vindt plaats in Bibliotheek Heino op dinsdag 10 januari 15.00 – 16.00 uur in Bibliotheek Heino, in het kader van het Cultureel Café Heino.

Over de voorstelling:

Geïnspireerd door de woorden van Thomas Quasthoff: “Das Lied muss von seinem Sokkel”, goot operazangeres Esther Linssen het klassieke Liedrecital in een toegankelijker vorm. Met Ruut Weissman ontwikkelde ze haar eerste One Operawoman Show, een “klassiek” kleinkunstprogramma, waarin liederen en teksten samen een verhaal vormen dat is opgebouwd vanuit de kleinkunsttraditie. Daarmee brengt ze het klassieke lied weer terug in haar kracht: die van de vertelling.

Zondag 8 januari 11:30 uur – Podium Heino Ester Linssen One Operawoman Show – Waslijn (iedereen zorgt zelf voor kaartjes)

Over Salland TV

x

Check Also

Kernenwethouder Judith Compagner aanspreekbaar op de markt in Wijhe

De kernenwethouders van Olst-Wijhe zijn het bestuurlijk aanspreekpunt en luisterend oor voor ...