Dames 1 HV Kwiek ambassadeurs van 40 dagen zonder alcohol

Aanstaande zaterdag 22 augustus is wethouder Gosse Hiemstra aanwezig bij de presentatiewedstrijd van dames 1 HV Kwiek. Daar zal hij bekend maken dat de eredivisiedames van HV Kwiek ambassadeurs zijn van de campagne 40 dagen zonder alcohol. Daarnaast roept hij alle toeschouwers op om ook mee te doen met deze ludieke actie.

40 dagen zonder alcohol
Inwoners van de gemeente Raalte worden uitgedaagd om vanaf maandag 7 september 40 dagen geen alcohol te drinken. “Met deze campagne willen we mensen bewust maken van de effecten van alcoholgebruik, door er eens bij stil te staan en er samen over te praten”, zegt wethouder Hiemstra. Wat doet alcohol met je? Voel je je fitter of juist niet? Ervaar het zelf! Aanmelden kan via www.40dagenzonderalcohol.nl. De campagne wordt georganiseerd door Raalte Gezond.

Meer informatie over dit gemeentelijke programma is te vinden op www.raalte-gezond.nl. Zaterdag speelt dames 1 tegen de Deense eerste divisionist Horstens HK. De wedstrijd begint om 19.30 uur in sportcentrum Tijenraan aan de Zwolsestraat 68a in Raalte.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Weersverwachting Woensdag 07 Juni

Door Erwin Hoogenboom  Woensdagochtend is het een afwisseling van zon en bewolking. ...