Keuzegids Mbo 2020: Landstede MBO stijgt naar plaats 5 (EMBARGO TOT 00.01 UUR)

Datum: 10 januari 2020

Keuzegids 2020: Landstede MBO stijgt naar plaats 5

Landstede MBO haalt ook in 2020 hoge cijfers in de Keuzegids MBO. In de vorige editie steeg de onderwijsinstelling met hoofdvestigingen in Harderwijk, Raalte en Zwolle al naar de zevende plaats; dit jaar noteert Landstede zelfs de vijfde positie.

Bestuursvoorzitter Theo Rietkerk is blij met het resultaat: “We zijn blij dat onze studenten en deskundigen de onderwijskwaliteit op Landstede MBO zo hoog waarderen. Opnieuw zo’n uitstekende notering in de Keuzegids is voor mij een bevestiging dat het ons lukt om de onderwijskwaliteit voor studenten te versterken.”

Meer Topopleidingen

Opleidingen die in de Keuzegids 75 punten of meer behalen, mogen zich Topopleiding noemen. Landstede MBO noteert in de Keuzegids 2020 meer ‘Topopleidingen’ dan in de vorige editie: in totaal 48. De Topopleidingen zijn te vinden in de Landschappen Sport & Bewegen, Groen & Dier, Office & Management, ICT & Technologie, Mooi & Mode, Vrij & Gastvrij en Techniek & Innovatie. In totaal 25 opleidingen van Landstede MBO zijn de beste van Nederland.

Kwaliteit

De goede resultaten van de afgelopen jaren in de Keuzegids zijn volgens Theo Rietkerk een gevolg van hoe Landstede MBO de talenten van studenten ontwikkelt in haar onderwijs. “Wij zetten de talenten van de studenten centraal én versterken de onderwijskwaliteit. Die combinatie zorgt voor goede topopleidingen, die aansluiten bij de wensen van het werkveld. Daar blijven we samen met het werkveld in investeren.”

Over de Keuzegids

De Keuzegids is een onafhankelijke gids die de kwaliteit van mbo-opleidingen in Nederland kritisch beoordeelt en vergelijkt: www.keuzegids.nl.


Topopleidingen en nr. 1 opleidingen Landstede MBO.pdf


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Lokaal FNV Vechtdal bijeenkomst

Lokaal FNV Vechtdal organiseert een bijeenkomst voor medewerkers in  de Verpleegtehuizen, Verzorgingstehuizen ...