Go Ahead-trainer Van Wonderen voert wijzigingen door in bekerduel met Almere City

Vanavond is Almere City FC de eerste horde van Go Ahead Eagles in het KNVB-bekertoernooi. Het is voor trainer Kees van Wonderen een mooie gelegenheid om een aantal spelers de kans te geven in de basisopstelling.

“Voor de jongens die normaliter minder spelen is het een mooi podium om minuten te maken. Daarnaast kunnen we ook een aantal jongens met lichte klachten aan de kant te zetten en daar de intensiteit van afhalen. We gaan dus wat spelers de gelegenheid geven om aan spelen toe te komen”, zegt hij. Morgenavond kan de oefenmeester geen beroep doen op Jacob Mulenga, die vanwege een knieblessure afwezig is.

Kwakkelend Almere City

Almere City, onder leiding van trainer Gertjan Verbeek, is de jaargang in de Keuken Kampioen Divisie uitermate pover begonnen. De club uit Flevoland, vorig jaar nog een hoogvlieger, bungelt nu op de voorlaatste plaats van de ranglijst.

“Ze hebben een moeilijke start en hebben het nog niet aan het draaien”, valt ook Van Wonderen op. “Er spelen nog wel veel dezelfde spelers en ze hebben kwaliteit. Alleen ze hebben nog niet de formule gevonden om resultaten te halen. Het vertrouwen ontbreekt, maar wij moeten ervoor zorgen dat ze dat tegen ons niet gaan krijgen.”

Wedstrijd live volgen met eigen verslaggevers –

Wil je Almere City FC vs. Go Ahead Eagles rechtstreeks volgen? Ieder Kowet duel wordt live verslagen door het sportprogramma Salland Sport (voorheen Sport Live) zodat je thuis op de bank of in de auto volledig het gevoel van het duel mee krijgt. Zo ook aanstaande woensdag in een uitzending die om 19:00 uur start met nieuws en voorbeschouwingen, maar de rode draad is Go Ahead Eagles.

Twee verslaggevers zitten voor u live in het stadion en zij nemen u mee in de sfeer en de spanning van ieder duel. De wedstrijd in Almere start om 20:00.

Salland Sport is een programma van de streekzender Salland1 dat op de oude Drtv kabelfrequenties te ontvangen is: via de kabel op 104.1 of via ether op 107.3.
Online kunt u luisteren via RadioFMNederlandseradioradioviainternet of via de eigen website van de streekomroep Salland1.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Lokaal FNV Vechtdal bijeenkomst

Lokaal FNV Vechtdal organiseert een bijeenkomst voor medewerkers in  de Verpleegtehuizen, Verzorgingstehuizen ...