Deventer Stadsfestival hervat verkoop

De organisatie van het Deventer Stadsfestival hoopt het eerste festival te zijn na de corona pandemie. Vanaf 1 juli zou er volgens de overheid weer de mogelijkheid zijn om evenementen en festivals te mogen laten doorgaan. Voor het Stadsfestival is dat een flinke opluchting, aangezien het festival gepland staat op 3 juli.

Afgelopen jaar zou het jubileumjaar moeten worden voor het 5 jaar oude Stadsfestival. Grote namen als Snelle, Danny Vera en Racoon waren al geboekt voor het jubileumeditie, maar de coronacrisis gooide flink wat roet in het eten. Al 5000 mensen keken reikhalzend uit naar hun favoriete artiesten en hadden reeds hun kaartje bemachtigd voor het festival. De coronacrisis bood geen mogelijkheden om het festival ook maar in de kleinste vorm te laten doorgaan. De organisatie besloot het festival één jaar op te schuiven en lijkt zodoende aan de goede kant van de streep te zitten.

Stip aan de horizon

Als het aan de overheid ligt, mogen per 1 juli weer festivals en evenementen gaan plaats vinden. Voor de organisatie van het Stadsfestival reden genoeg om de kaartverkoop te hervatten: ” ‘We hebben allemaal een stip op de horizon nodig, een mooi feest om naar uit te kijken. We zouden zomaar het eerste festival na corona kunnen worden,’ aldus organisator Maurice Endeman. Komende periode gaat de organisatie aan de slag met de line-up van het festival.

De reeds verkochte tickets van afgelopen jaar zijn ook komende editie geldig. Volgens de organisatie zijn er nog iets minder dan 5000 kaarten beschikbaar voor het festival op het Platvoetterrein. Deze kaarten zijn te bestellen op de site van het Stadsfestival. Mocht ook dit eer het festival niet door mogen gaan, zijn zowel de verkochte kaartjes uit 2020 en 2021 ook volgend jaar geldig.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Optredens van schrijvers tijdens Deventer Boekenmarkt op het Vogeleiland

Vogeleiland in teken van kinderboek Op zondag 4 augustus vindt de Deventer ...