Midzomer Multicultureel Muziekfestijn

Midzomerfeest in Worpplantsoen met veel muziek en dans

Op zondag 19 juni vindt de derde editie van het Midzomer Multiculturele Muziekfestijn plaats. Het festival wordt georganiseerd door het CDS (Centrum voor Diversiteit en Samenleving) i.s.m. de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel. Muziek is de verbindende factor en daarvoor staan een aantal topbands garant. Het geheel wordt omgeven door kramen met wereldse kunsten, eettentjes en de stand van de Molukse gemeenschap met hun thema ’70 jaar Molukkers in Nederland’. Burgemeester Ron König opent het festival om 13:00 uur.

Naast al het entertainment is er een gevarieerde Culturele & Creativiteitsmarkt.
Een aantal organisaties presenteren zich op deze markt met wereldse producten of tonen hun ambacht.Er is ook een speciale kids-zone onder begeleiding van The Colorful Circle.

De Molukse gemeenschap in Deventer blikt terug op hun jubileum ’70 Jaar Molukkers in Nederland’. Zij presenteren zich met informatie, boekenverkoop en heerlijke Molukse gerechten.

Het MMM-festival is van 13:00 tot 18:00 uur en wordt gehouden in het Worpplantsoen rond de Muziekkoepel Nering Bögel. Het volledige programma wordt op de website van CDS en de Muziekkoepel Nering Bögel bekend gemaakt: www.cdsdeventer.nl/ en www.muziekkoepelneringbogel.nl.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Openingsfeest natuurinclusieve wijk Olstergaard

Op zaterdag 9 juli organiseren gemeente Olst-Wijhe en de bewoners van Olstergaard ...