Afgelopen woensdagavond debateerde de gemeenteraad van Deventer tijdens een extra Politieke Markt over de binnenstadsvisie van Jo Coenen en Fons Asselbergs.


Deventer – Debat binnenstadsvisie een echte chaos

In deze visie staan richtingen en mogelijkheden om de binnenstad voor de komende jaren in te gaan richten. Alle fracties interpreteren het stuk van de heren anders, en hebben er zo hun eigen ideeën over. Er moest ook nog even geschorst worden, zo chaotisch verliep het. De schorsing was nodig om te overleggen of het wel zinvol was om met de discussie door te gaan.

Maar stoppen was geen optie zo dacht een meerderheid van de raadsleden dus doorgaan dan maar! 

Wel een matig visitekaartje voor de lokale politiek. De enorme hoeveelheid informatie die uit het debat door de voorzitter van de Politieke Markt, Henk Scharp van de VVD in goede banen geleid moest worden bleek nogal een zware bevalling. De burger is er in elk geval nog helemaal niets wijzer van geworden. Prio één is in elk geval een nieuw onderkomen voor de ambtenaren van de gemeente, dat is het eerste plan waar het college binnen niet al te lange tijd mee tevoorschijn moet gaan komen.

Over Salland TV

x

Check Also

Lokale omroepen gaan over op digitale radio

Bron: NLPO Eind 2024 zullen alle lokale publieke omroepen in Nederland te ...