De 39-jarige Zutphense leraar E.S. had bijna twee jaar lang een 'relatie' met een 13-jarig over-buurmeisje.

Zutphen – Leraar had sexrelatie met 13-jarig buurmeisje

Hij vierde zijn seksverslaving bot op haar en het meisje heeft al een abortus ondergaan. De Zutphenaar staat terecht voor de rechtbank in zijn woonplaats. Hij heeft geen enkele spijt, zo verklaarde hij woensdag. Hij gelooft nog in de relatie. “Ik hou van iemand met een verkeerde geboortedatum. Als ze 18 is gaan we samen verder”, zo citeerde dagblad De Stentor.

De twee hadden bijna dagelijks seks. S. zette daarbij hulpmiddelen, bondage en webcam in en maakte filmpjes. De seks speelde zich vooral af in de woonkamer en op de zolder van S. terwijl zijn vrouw sliep. Ook de auto werd ervoor gebruikt. De man zat de afgelopen zes maanden in voorarrest. Hij is vader van vier kinderen (onder wie een baby) en alleen voor hen en zijn imiddels ex-vrouw toonde hij wel spijt.

De verdachte is wiskunde/biologieleraar in Arnhem. Hij is officieel nog niet ontslagen. De officier van justitie neemt het de Zutphenaar kwalijk dat hij het meisje als volwassene heeft behandeld en zwanger maakte. S. en het meisje besloten samen tot abortus. Eerst wordt onderzocht óf en hoe S. behandeld kan worden. Daarna gaat het proces verder.

Over Salland TV

x

Check Also

Startersloket Raalte organiseert starterscafé in Heeten

Ontmoet andere startende ondernemers uit de regio en deel je kennis en ...