Gemeentehuis alleen op afspraak geopend vanwege coronavirus

Vanaf maandag 16 maart is het gemeentehuis alleen op afspraak geopend. U kunt online een afspraak maken op www.raalte.nl/afspraken. Dit geldt alleen voor Burgerzaken. Het Sociaal Loket en Omgevingsloket zijn telefonisch bereikbaar. De gemeentewerf is gesloten voor publiek. U kunt ons bereiken op het algemene nummer 0572 347 799. Hiermee volgen we het advies van de RIVM om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Gemeente Raalte volgt oproep van het kabinet
Het RIVM adviseert extra maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in Nederland tegen te gaan. De maatregelen zijn erop gericht dat mensen minder contact met elkaar hebben en dat mensen met klachten thuisblijven. De maatregelen duren vooralsnog tot en met 31 maart 2020.

Dienstverlening komt niet in gevaar
De ambtelijke organisatie werkt op het gemeentehuis met een minimale bezetting. Hiermee komen we tegemoet aan de oproep van het kabinet om zo veel mogelijk thuis te werken. Het streven van de gemeente is om de dienstverlening zoveel als mogelijk door te laten gaan.

Stel uw bezoek zoveel mogelijk uit
Behoort u tot een risicogroep en kan uw bezoek niet worden uitgesteld? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0572 347 799.

Vragen over het coronavirus
Heeft u vragen over het coronavirus, dan kunt u terecht op de websites van de GGD en het RIVM. Op www.raalte.nl/faq-coronavirus vindt u een overzicht met meest gestelde vragen aan de gemeente.

Over Salland TV

x

Check Also

Koninklijke Onderscheiding voor Wim Holterman uit Raalte

Burgemeester Rob Zuidema heeft zaterdagmiddag 15 juni tijdens de Korbeld Rohda Dag ...