Carinova steunpunt mantelzorg en de jongeren werkers in Ommen organiseren op vrijdagavond 9 mei om 19.00 uur bij jongerencentrum De Punt, Chevalleraustraat 18 in Ommen een workshop Graffiti spuiten.

Workshop graffiti spuiten voor jonge mantelzorgers

De workshop is voor jonge mantelzorger vanaf 16 jaar uit de gemeentes Ommen, Hardenberg, Dalfsen, Deventer en Raalte. Aanmelding vóór 30 april 2014. Dit kan bij Ria van de Hoek per mail via r.vandehoek@carinova.nl of via telefoon (0570) 518 340. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Jonge mantelzorgers
Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren bij wie er thuis iemand extra zorg nodig heeft. Dat kan zijn een ouder, broer of zus met een ziekte, een beperking of met psychische- of verslavingsproblemen. Een kwart van de alle jongeren zorgt voor een familielid. De aandacht binnen het gezin van deze jongeren gaat vaak uit naar het familielid dat extra zorg nodig heeft.

De jonge mantelzorgers blijven vaak alleen met hun zorgen. De activiteiten die voor hen worden georganiseerd geven de jonge mantelzorgers de kans om zich te ontspannen en ervaringen uit te wisselen met leeftijdsgenoten die thuis allemaal een familielid kennen met een extra zorgbehoefte.

Als je je hebt opgegeven dan is het advies van de organisatie om voor gepaste kleding te kiezen. Dat wil zeggen kleding en schoenen die tegen een beetje verf kunnen

Over Salland TV

x

Check Also

Reuring in Salland 10 oktober in Olst

Ruim 400 Sallanders hebben samen een toekomstvisie voor Salland gemaakt. De visie ...