Werkzaamheden Jan Hooglandstraat in Olst later van start

In het kader van het ‘scheiden en spreiden’ van het verkeer in Olst is de afgelopen periode gewerkt aan de nieuwe inrichting van de Jan Hooglandstraat, een deel van de Aaldert Geertsstraat en de Koekoeksweg. Het was de bedoeling om op 25 mei te starten met de werkzaamheden die ervoor zorgen dat de weg fietsveiliger wordt. Eind juni zouden de werkzaamheden dan zijn afgerond.

De gemeente heeft nu besloten om de werkzaamheden uit te stellen. Dit heeft aan de ene kant te maken met het feit dat niet iedere betrokkene voldoende op de hoogte was van het feit dat de werkzaamheden op 25 mei zouden starten. Daarnaast is de gemeente vandaag geïnformeerd door de rechtbank dat er door een bewoner een voorlopige voorziening is aangevraagd. Binnen de gemeente is het in dit soort zaken gebruikelijk dat het werk wordt stilgelegd in afwachting van de uitspraak.

Als er meer bekend is zullen wij hierover tijdig berichten. Daarbij zal dan ook aangegeven worden hoe lang de werkzaamheden naar verwachting gaan duren en hoe de bereikbaarheid geregeld wordt.

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...