Gemeenschapshuis De Kuip gaat weer open

Na de persconferentie van 15 maart jl. moest ook De Kuip in Colmschate haar deuren sluiten i.v.m. de maatregelen tegen het coronavirus. Nu de maatregelen steeds meer versoepeld worden mag ook Gemeenschapshuis De Kuip per 1 juni haar deuren weer openen.

De Kuip volgt altijd de richtlijnen van het RIVM, overheid en de Gemeente Deventer. De heropening gaat onder strikte coronarichtlijnen. Het bezoeken van De Kuip gaat altijd onder reservering of triage aan de deur. In de maanden dat het gemeenschapshuis gesloten was is er hard gewerkt aan het opknappen van het gebouw. Daarnaast zijn er in De Kuip diverse maatregelen getroffen om op een veilige manier De Kuip te bezoeken. Zo is er éénrichtingsverkeer, zijn er maatregelen voor het gebruik van het toilet, kan en moet er 1,5 meter afstand gehouden worden, hygiëne maatregelen zoals desinfecteren van de handen bij binnenkomst en meer.

Op 1 juni 2e Pinksterdag beginnen we gelijk met een leuke activiteit gezinscompetitie WC borstel-gooien. Dus kom ook en steun zo De Kuip in deze moeilijke tijden. Onderzocht wordt nog met de huurders en Gemeente Deventer welke activiteiten er eventueel meer mogelijk zijn komende tijd. Ook is het vanaf dan weer mogelijk om te vergaderen in kleine groepen.

𝗚𝗲𝘇𝗶𝗻𝘀𝗰𝗼𝗺𝗽𝗲𝘁𝗶𝘁𝗶𝗲 𝗪𝗖 𝗯𝗼𝗿𝘀𝘁𝗲𝗹-𝗴𝗼𝗼𝗶𝗲𝗻
WC borstel-gooien volgt het principe van klootschieten. Om de beurten gooien de deelnemers de WC borstel over een uitgezette route. De groep die dit in het minste aantal worpen doet is de winnaar. De groepen spelen individueel, maar toch tegen elkaar. I.v.m. het coronavirus is het dit keer een gezinscompetitie. Deelname kost € 5,00 p.p. inclusief WC borstel (per gezin) en 1 puntzak patat p.p. na afloop. Drankjes voor eigen rekening. In De Kuip kan betaald worden, liefst via pin. Aanmelden is noodzakelijk via de website. Aanwezig tussen 14.00 uur en 14.30 uur. Er is een maximaal van 30 deelnemers.

Over Salland TV

x

Check Also

Sfeervolle Bohemian Ibiza  Markt in Wijhe

Vrijdag 19 juli was de Langstraat in Gastvrij Wijhe het decor van ...