Politiek Raalte haalt opgelucht adem en veel burgers denken..... jammer. De geopperde nieuwe politieke stroming voor de roerige gemeente Raalte was "slechts" een grapje.

Wakker Raalte was helaas een 1 april grap

En de grote grappenmaker was Frank Jansen of Lorkeers de webmaster van Raalte-online. Menig inwoner van de gemeente Raalte heeft de afgelopen weken meegedaan aan discussie over de politiek in Raalte op zijn website.

Het doel van de grap was om ook de gesettelde politiek na te laten denken over de huidige gang van zaken die steeds meer inwoners spuugzat beginnen te worden. Frank Jansen of Lorkeers zijn opzet om mensen wakker te schudden is blijkbaar geslaagd. Frank Jansen of Lorkeers hoopt dat mensen de politiek kritisch zullen blijven volgen en goed zullen nadenken over het uitbrengen van hun stem bij de verkiezingen in 2010.

Zolang (een deel van) de raad over zich heen laat walsen en leugentjes om bestwil getolereerd worden zal de kloof tussen de burger en de politiek volgens hem niets kleiner worden. Er is wel een website WakkerRaalte.nl en dat is géén 1 aprilgrap! Er staan inmiddels 850 plaatjes op over allerlei zaken uit Raalte en omgeving en daar zullen er binnenkort nog honderden aan toegevoegd worden.

Over Salland TV

x

Check Also

Kerkklokken Nicolaaskerk Heino mogen dagelijks luiden

De klok van de Nicolaaskerk in het centrum van Heino mag weer ...