In de Deventer Schouwburg wordt vrijdagavond bekendgemaakt wie zich Deventer sportman, sportvrouw en sportploeg van 2008 mogen noemen.

Vrijdag in de Schouwburg de Sportnominaties van Deventer

Ook wordt de Leo Halle Aanmoedigingsprijs voor een jong sporttalent uitgereikt en krijgt een vereniging of stichting de Sportstimuleringsprijs.De avond in de Rabozaal begint om 19.30 uur. Naast de officiële momenten staan er demonstraties van verenigingen op het programma. De organisatie is in handen van de Deventer Sportraad.

Voor de titel sportman van het jaar zijn wielrenner Freddy Keller en turner Jorian Ilbrink genomineerd. Voor de sportvrouw schermster Michelle Jonkhout en atlete Denise van Herp. In de categorie sportploeg zijn het eerste damesteam van tafeltennisvereniging Swift en de kanopoloploeg van de Deventer Kano Vereniging genomineerd. Tafeltennisser Bas Hergelink, turnster Yvette Moshage en atleet Remco Bos komen in aanmerking voor de Aanmoedigingsprijs en de Sportstimuleringsprijs gaat naar de Stichting Deventer Sportploeg of de organisatie van de avondvierdaagse.

Over Salland TV

x

Check Also

De voordelen van een elektrische fiets

Nederlanders zijn echte fietsers. We leren het op jonge leeftijd, doen op ...