Bepacom BV van Willy Kemper, Robby's Snacks van Robby en Marita Harleman en de biologische varkenshouderij van Coen en Cindy Bosch zijn uitgeroepen tot Raalter onderneming van het jaar (Roja).

 

Raalte – Ondernemers van het jaar uitgeroepen

Dat gebeurde vrijdag tijdens de ondernemersmiddag van de Stöppelhaene. Bepacom werd winnaar in de categorie handel, industrie en dienstverlening. Het bedrijf is gespecialiseerd in klimaatbeheersing en industriële automatisering.

Robby’s Snacks werd winnaar in de categorie detailhandel. De snackbar bestaat zestien jaar, heeft sindsdien een goede naam opgebouwd, werkt met een uitgebreide menukaart waarbij eigenaar Robby veel producten zelf maakt.

Coen en Cindy Bosch pakten de titel in de categorie agrarisch. Het stel runt een biologische varkenshouderij die al generaties in bezit van de familie is. Een vorige generatie besloot het al over de biologische boeg te gooien. Van de tienduizend varkenshouderijen in Nederland, mogen zich er maar zeventig biologisch noemen. Het bedrijf is diervriendelijk en milieuvriendelijk.

Over Salland TV

x

Check Also

Stagevergoeding voor mbo niet verplicht, wel erg wenselijk

Een stagevergoeding, de een krijgt deze wel, de andere niet. Het is ...