Voorverkoop zomerseizoen openluchtbad de Tippe start 1 maart

Openluchtzwembad in Heino vanaf zomerseizoen rookvrij Voorverkoop abonnementen de Tippe start zondag 1 maart

Het nieuwe zwemseizoen bij openluchtzwembad De Tippe in Heino staat weer voor de deur. Het zwemseizoen 2020 start zondag 26 april en loopt tot en met zondag 30 augustus. Iedereen die een zomer lang wil genieten van het zwembad en de ligweide met uitdagende speeltoestellen, kan vanaf zondag 1 maart een zwemabonnement in de voorverkoop kopen. Sportbedrijf Raalte zet dit seizoen als exploitant van De Tippe een stap richting een rookvrije generatie. Vanaf dit zomerseizoen is zwembad de Tippe rookvrij.

Voorverkoop hele maand maart In de voorverkoop kan iedereen het zwemabonnement met een korting van ruim 20% kopen. De voorverkoopperiode loopt de hele maand maart: van zondag 1 maart tot en met dinsdag 31 maart 2020. Het zwemabonnement vraag je online aan op www.zwembaddetippe.nl. Bij het aanvragen van het abonnement betaal je direct via iDeal. Lukt het online aanvragen niet, kan kunnen bezoekers een papieren aanvraagformulier voor een persoonlijk abonnement ophalen. Dit kan bij het Dorpshuus aan de Marktstraat in Heino, of bij de receptie van sportcentrum Tijenraan in Raalte. Het gezinsabonnement kan alleen online aangevraagd worden. Met het zwemabonnement van de Tippe hebben bezoekers ook dit zomerseizoen (van 26 april tot en met 30 augustus 2020) gratis toegang tot zwembad Tijenraan in Raalte.

Win een gratis zwemabonnement Iedereen die in de voorverkoop een zwemabonnement aanvraagt, maakt kans een gratis abonnement te winnen. Onder alle aanvragen verloten Sportbedrijf Raalte en Stichting Vrienden van de Tippe een gratis gezinsabonnement voor het aankomende zwemseizoen.

Tippe rookvrij Vanaf dit zomerseizoen is de gehele ligweide en de binnenaccommodatie van De Tippe rookvrij. Directeur Henry Bronkhorst van Sportbedrijf Raalte: ‘Net als veel andere sport- en zwemaccomodaties willen wij bijdragen aan een rookvrije generatie. Sporten en bewegen is gezond en roken past daar niet bij. Wij willen dan ook graag dat onze bezoekers rookvrij kunnen genieten van het recreëren en zwemmen bij De Tippe. Dit past binnen ons bredere beleid waarbij we met ingang van het nieuwe binnensportseizoen 2020 – 2021 ook het Sportcentrum Tijenraan en de directe omgeving geheel rookvrij zullen maken.’ Rutger ter Laak van Vrienden van De Tippe: ‘Een omgeving waar sport en beweging centraal staan hoort in deze tijd helemaal rookvrij te zijn; dus Zwembad de Tippe ook’.

Meer informatie Meer informatie over zwembad de Tippe is te vinden op www.zwembaddetippe.nl.


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...