D66 wethouder Marc-Jan Ahne is gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen 2010.

Deventer – Ahne is behalve wethouder ook lijsttrekker D66

Alle leden van de afdeling Deventer–Olst-Wijhe hadden de gelegenheid hun stem schriftelijk uit te brengen. Marc-Jan Ahne: “Onze op de toekomst gerichte partij, met nieuwe en actieve leden, gaat zich sterk maken voor een nog grotere invloed van burgers op de lokale politiek.

Een groeiend ledenaantal en toenemende belangstelling van kiezers voor de politieke zienswijzen van D66 stimuleert enorm om door te gaan op de ingeslagen weg. Ik bedank de leden voor het in mij gestelde vertrouwen”. Patrick Sonneveldt, actief lid van de partij, was eveneens kandidaat voor het lijsttrekkerschap. Hij zegt: “Ik feliciteer Marc-Jan van harte met het resultaat.

Er is nog veel te doen voor de burgers in de gemeente Deventer. Ik hoop op een goede plek op de lijst en heb de ambitie na de verkiezingen fractievoorzitter te worden. Natuurlijk gaan we hard aan de slag om een groter aantal mensen in de raad te krijgen voor D66. Ik ben trots op al dat nieuwe elan en zie uit naar een fantastische uitslag op 3 maart”. De definitieve kandidatenlijst zal in het najaar bekend worden gemaakt.

 

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...