Vanaf juni weer ruime programmering bij Zwembad Tijenraan

Vanaf dinsdag 2 juni start Zwembad Tijenraan weer een uitgebreide programmering op. Op 22 mei zijn de zwemlessen begonnen en vanaf volgende week is deelname aan groepslessen en banenzwemmen weer mogelijk. Henry Bronkhorst, directeur Sportbedrijf Raalte: “Veel klanten hebben het zwemmen in Raalte ruim 10 weken moeten missen. Het is geweldig om velen van hen vanaf volgende week weer een warm welkom terug te kunnen bieden in ons binnenbad”.
Online reserveren

Online reserveren is verplicht voor alle activiteiten, ook voor de groepslessen. Dit is noodzakelijk omdat er in verband met de anderhalve meter-regel beperkte ruimte is in de baden. De betaling gebeurt via iDEAL. Het is het niet mogelijk om telefonisch te reserveren. Abonnementen en meerbadenkaarten worden weer van kracht bij de normale programmering. Online reserveren voor zwembad Tijenraan gaat via www.zwembadtijenraan.nl.

Openingstijden en rooster groepslessen
Om komende en vertrekkende bezoekers zoveel mogelijk ruimte te geven, is het rooster voor groepslessen en banenzwemmen aangepast. Banenzwemmers kunnen per uur reserveren (zwemtijd 45 minuten) en de groepslessen zijn ingekort naar 30 minuten. In verband met eisen uit het protocol Verantwoord Zwemmen kunnen groepslessen als baby-peuterzwemmen, hart-in-beweging en hydrotherapie nog niet doorgaan. Uiteraard is het wel mogelijk om te komen banen zwemmen. Dit kan ook in het warme therapiebad.

Zwemlessen ondiepe bad
Op 22 mei is gestart met de zwemlessen in het diepe bad. Vanaf 8 juni starten ook weer de zwemlessen in het ondiepe. Henry Bronkhorst: “De opstartweek verliep goed. Ouders wachten buiten en wij begeleiden de kinderen voor, tijdens en na de les. Dit gaat prima, we spreken tevreden ouders. Voor de lessen in het ondiepe bad hebben we extra tijd genomen voor overleg met andere zwembaden en onze zwemonderwijzers over de wijze waarop wij de lessen veilig en verantwoord kunnen geven. Erg fijn om ook deze kinderen weer te kunnen ontvangen!”

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...