In een bedrijfspand aan de Engelenburgstraat in Twello heeft in de nacht van zaterdag op zondag een flinke brand gewoed.


Twello – Brand in bedrijvencomplex

Rond 1.00 uur brak de brand uit. Doordat de vlammen hoog boven het dak uitspuwden, leek het om een uitslaande brand te gaan. De brandweer was echter snel ter plaatse waardoor dit kon worden voorkomen.

Rond 2.30 uur zei de officier van dienst dat zijn manschappen de brand onder controle hadden, maar dat het vuur nog niet gedoofd was. Er hing een enorme stank, maar er zijn geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen. Ook zijn er geen slachtoffers gevallen. De oorzaak van de brand is onbekend. De nabluswerkzaamheden duurden nog de hele nacht.

In het bedrijfspand hebben verschillende bedrijven een ruimte. Naar alle waarschijnlijkheid heeft de brand alleen gewoed in het middelste gedeelte. Dat was een opslagplaats van een schildersbedrijf. De brandweer was met groot materieel uitgerukt. De korpsen van Twello, Deventer, Terwolde, Klarenbeek en Apeldoorn waren present. De brand trok veel bekijks.

Foto’s: Arjan Penning IJsselnieuws.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Lokale omroepen gaan over op digitale radio

Bron: NLPO Eind 2024 zullen alle lokale publieke omroepen in Nederland te ...