Triathlon Holten gaat ondanks afgelasting niet onopgemerkt voorbij

De Triathlon Holten gaat dit jaar niet door. Vanwege het coronavirus en de bijbehorende maatregelen en onzekerheden besloot de Stichting Triathlon Holten tot een afgelasting van de 36ste editie. Dat betekent echter niet dat het triatlonweekend dit jaar onopgemerkt voorbij gaat.

In het weekend waarin de Triathlon Holten oorspronkelijk gepland stond – vrijdag 19 en zaterdag 20 juni – wordt er namelijk volop aandacht besteed aan het sportieve evenement. Zo schenkt RTV Oost aanstaande zaterdag aandacht aan de Triathlon Holten in de nieuwsuitzending van 20.00 uur. Ook de eigen social mediakanalen van de Triatlon Holten zullen aankomend weekend in het teken staan van het triatlongevoel. Op de Facebook- en Instagrampagina van de Triathlon Holten delen verschillende personen deze en volgende week hun ervaringen en visies op de wedstrijd in het Sallandse dorp. Onder meer Rachel Klamer en Richard Murray (internationale triatleten), Arco Hofland (burgemeester van de gemeente Rijssen-Holten) en Martin Pieters (voorzitter van de Stichting Triathlon Holten) komen daarbij aan het woord.

Daarnaast wil het bestuur van de Stichting Triathlon Holten de ruim 900 vrijwilligers bedanken voor het feit dat zij ook dit jaar klaar stonden om het evenement in goede banen te leiden. Alle vrijwilligers van de Triathlon Holten hebben daarom een tegoedbon ontvangen waarmee zij op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 juni vier tompoucen kunnen afhalen bij Echte Bakker Nijkamp aan de Dorpsstraat 16 in Holten.

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...