Tanja Eekhuis nieuwe fractievoorzitter PvdA Deventer

Met Tanja Eekhuis heeft de PvdA in Deventer een nieuwe fractievoorzitter. Zij neemt de plek in van Caroline Leget die in september stopte als raadslid en fractievoorzitter. Sam Hoogenberg schoof door als nieuwe vice-voorzitter.

Tanja Eekhuis werd unaniem verkozen door de fractie van het Deventerse PvdA. Eekhuis zit sinds maart 2022 in de gemeenteraad en is daarmee de opvolger van Caroline Leget, die in september 2023 bekend maakte dat ze om persoonlijke redenen stopte als raadslid en fractievoorzitter. 

Tanja Eekhuis
De 55-jarige Eekhuis heeft zin in haar nieuwe uitdaging: “Ik ben er trots op dat de fractie mij verkozen heeft als hun nieuwe fractievoorzitter. Ik wil mij met al mijn energie inzetten voor een sterk en sociaal Deventer voor al onze inwoners, samen met de raadsfractie en onze wethouder.” 

Sam Hoogenberg
De PvdA-fractie benoemde Sam Hoogenberg als de nieuwe vice-fractievoorzitter. De jonge student geschiedenis is geboren en getogen Deventenaar. De vrijgekomen raadszetel van Caroline Leget wordt sinds haar aftreden ingenomen door Baran Aydin, die in de periode 2018-2022 ook al in de gemeenteraad zat. 

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Advocaten McDonald’s schutter ‘spelen met vuur’ in rechtbank

“De verdediging speelt enorm met vuur.” Dat waren de woorden van een ...