Stem op het Goudhaentje 2019

Online stembureau is open

Stem op het Goudhaentje 2019

Het online stembureau is open! Vanaf maandag 16 december kan er gestemd worden op één van de drie finalisten voor het Goudhaentje 2019. Wie wordt de opvolger van Luttenberg 700, winnaar van het Goudhaentje 2018?

Finalisten

De finalisten zijn inmiddels bekend. Het zijn de Vrienden van het Hofstedehuis, de open muziekestafette Heino en het multifunctioneel veld in Lierderholthuis. Zij zijn uit alle nominaties gekozen door juryleden Jenneke van Doesburg, Klaas Koekoek, Andrea Kleinherenbrink en Emiel Gerner onder leiding van voorzitter burgemeester Martijn Dadema. De stem van het publiek weegt dit jaar even zwaar als het oordeel van de jury.

Prijzen

Het Goudhaentje is dé prijs voor een initiatief uit de Gemeente Raalte dat bijdraagt aan inwonersparticipatie. De winnaar gaat naar huis met een cheque van €1000,- en een trofee, ontworpen door een Marije Gies van Magies Glas. De initiatieven die op de tweede en derde plaats eindigen gaan naar huis met respectievelijk €500,- en €250,-. Het geld vormt een positieve impuls voor de ontwikkeling van de initiatieven.

Onderscheidend en inspirerend

De drie genomineerden voldoen aan de voorwaarden voor nominatie: ze zorgen ervoor dat onze gemeente een nog betere plek wordt om te wonen en ze zijn onderscheidend en inspirerend.

Stem uitbrengen

U kunt tot en met maandag 6 januari 2020 online uw stem uitbrengen. Dat kan op www.raalte.nl/goudhaentje. De genomineerden stellen zich op deze pagina ook voor in een filmpje. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Raalte op woensdag 8 januari 2020 wordt de winnaar bekendgemaakt.


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Koninklijke Onderscheiding voor Wim Holterman uit Raalte

Burgemeester Rob Zuidema heeft zaterdagmiddag 15 juni tijdens de Korbeld Rohda Dag ...