Repair Café op zaterdag 30 mei in Deventer

Handige vrijwilligers repareren allerhande spullen. Bewaart u ook kapotte spullen op zolder of in de kelder, omdat u niet weet of het nog te repareren is? Maar u hoopt van wel!

Kom dan op zaterdag 30 mei naar het Repair Café in Het Goed aan de Harderwijkerstraat 25. Tussen 10 en 14 uur zijn er reparateurs aanwezig voor tuingereedschap (niet slijpen), elektrische apparaten zoals stofzuigers, lampen en koffiezetters, fietsen, maar ook voor kleding en textiel. Er is een kopje koffie of thee voor u als u even moet wachten.

Het Repair Café wordt geheel verzorgd door vrijwilligers, zonder subsidie en de reparaties zijn gratis (benodigde onderdelen niet). Na afloop vragen wij een donatie voor wat het u waard was. Daaruit betalen we gereedschappen en materialen.

Heeft u belangstelling om als vrijwilliger mee te doen aan het Repair Café dan bent u van harte welkom, niet alleen als reparateur maar momenteel juist ook voor de organisatie. Stuur een mailtje aan repaircafedeventer@gmail.com, of kom op 30 mei langs in Het Goed. Repareren: goed voor milieu en portemonnee !

 

Over Salland TV

x

Check Also

Op zondagmiddag 12 mei spelen twee groepen uit Deventer in muziekkoepel Nering Bögel op de Worp

Sad Songs speelt al zo’n tien jaar Americana muziek op diverse podia ...