Start theaterprogramma Hoftheater met gevarieerde voorstellingen

Het theaterseizoen is van start gegaan met voor elk wat wils op het programma Streekmopperaar Helligen Hendrik komt weer langs om zijn humeurige maar humoristische kijk op het leven te delen. Juf Roos viert een partijtje voor Gijs en het wordt lachen geblazen met de voorstelling van cabaretier Jasper van der Veen. Eind november komt de Bende van Sinterklaas naar het theater om de boel op stelten te zetten.

Donderdag 5 en vrijdag 6 oktober om 20.15 uur Helligen Hendrik – Bar en Boos (reprise)
Op 11 mei j.l. speelde Helligen Hendrik deze voorstelling al in het HOFtheater maar er stonden zoveel mensen op de wachtlijst, dat het fijn is deze mopperende man nogmaals in Raalte te begroeten. In de voorstelling Bar en Boos is Hendrik van der Pette kroegbaas tegen wil en dank. Dat maakt zijn humeur er niet beter op. Maar goed: dat was toch al nooit al te best. Vanachter de toog komt de nurkse Tukker weer met tal van hilarische bespiegelingen en maatschappelijke tirades. Kaarten kosten €18,75 (alleen nog 2e rang)

Zondag 8 oktober om 14.00 en 16.00 uur Juf Roos – een partijtje voor Gijs (2+)
Na het grote succes van de eerste Juf Roos theatershow komt nu de nieuwe theatershow van Juf Roos naar het HOFtheater. De voorstelling heet ‘Een partijtje voor Gijs’. Nederlands meest populaire Juf beleeft samen met Gijs een nieuw avontuur. Deze nieuwe voorstelling is interactiever dan ooit: kinderen verzinnen, roepen en dansen mee op het toneel en natuurlijk zingt jong en oud mee met alle Juf Roos hits van de afgelopen jaren. Kaarten kosten €16,50

Foto: Juf Roos, door Hoftheater Raalte

Donderdag 12 oktober 20.00 uur. Jasper van der Veen – cabaret – Niet gehinderd door enige kennis
Cabaretier Jasper van der Veen zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen. Aan de ene kant wil hij zijn ongezouten mening geven, actie ondernemen en iets veranderen. Aan de andere kant loopt zijn brein, langzaam maar zeker, steeds verder vol met triviale kennis en nuancerende informatie. Dus moet hij kiezen: alles kapot redeneren en tot niks komen of simpelweg het podium oplopen en weer beginnen met praten, niet gehinderd door enige kennis.

Foto door: Hoftheater Raalte

Zaterdag 25 november en zondag 26 november De Bende van Sinterklaas
Afgelopen jaar stopte Sint Showpaleis vorig jaar met hun populaire sinterklaasvoorstellingen. Gelukkig heeft het HOFtheater een waardige opvolging gevonden Dinsdag 10 oktober start de voorverkoop. Kaarten kosten € 10,-

Over de voorstelling:
Er zijn weer problemen in het grote Pietenhuis. Regelpiet heeft namelijk de goudkoorts en dat is best lastig als je het geld mag bewaken en de cadeaus moet kopen. Tot overmaat van ramp biecht Regelpiet dan ook nog op dat hij vergeten is de pakjes voor het Sinterklaasfeest te kopen! De Bende van Sinterklaas staat natuurlijk klaar om hem te helpen! Profpiet ontwikkelt allerlei nieuwe uitvindingen, Piet-Lut doet haar best om alles verborgen te houden voor Sinterklaas en Hoofdpiet en Marit doen er alles aan om alles op tijd te regelen voor pakjesavond! Als dat maar goed komt….

Foto: de Bende van Sinterklaas, Hoftheater Raalte

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Donderdag vrij zonnig na koude start

Het sinterklaaswintertje dat tegelijk met de Sint het land verlaat deze zesde ...