Dode bij zwaar ongeval Haarle

Donderdagavond even na 21:00 uur vond er een zwaar ingeval plaats op de N35 nabij Haarle. Daar is een 67-jarige vrouw uit Enschede bij om het leven gekomen.

Het betreft de Rijksweg N35 tussen Raalte en Nijverdal. Ter hoogte van Haarle kwam een bakwagen in botsing met een personenauto. Drie personen raakten daarbij ernstig gewond. De hulp van een traumahelikopter werd ingeroepen. De lifeliner vanuit Nijmegen was snel ter plaatse.

Verkeerstechnisch onderzoek
De Rijksweg N35 werd direct afgesloten voor doorgaand verkeer zodat de politie een verkeerstechnisch onderzoek kon opstarten. Dat onderzoek is nog gaande. Rond middernacht meldde de politie dat een 67-jarige vrouw uit Enschede om het leven was gekomen bij dat incident. Zij was inzittende van de personenauto.

Frontale botsing
Tussen Haarle en Nijverdal kwamen beide voertuigen met elkaar in botsing. De bakwagen botste frontaal op de personenauto met daarin het slachtoffer. Twee andere betrokkenen raakten zwaar gewond. De bestuurster van de auto is zwaargewond overbracht naar Zwolle. De bestuurder van de bakwagen is overgebracht naar het ziekenhuis van Almelo.

Over de toedracht is nog niets bekend (redactie – 01:37 uur)

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...