Slim met spelregels

Een wel heel bijzondere clubavond op donderdag 7 maart. Voor het eerst op Nederlandse bodem vertonen Kevin Blom, Tom van Sichem en Jan Wegereef de verrassende quiz “Wie is de slimste van …”. De aanvang van deze clubavond is om 19.30 uur.

‘De slimste’ is een sportquiz als geen andere. Het is een multimediaquiz vol spanning en humor, met volop leuke clips en afwisselend gepresenteerd door Kevin Blom, Tom van Sichem en Jan Wegereef. Je medespelers worden je tegenspelers en zelfs de verliezers kunnen opeens winnaar worden.
Alle vragen gaan over sport, met de nadruk op – hoe kan het ook anders – voetbal. Elke vraag wordt ingeleid door een komische clip. Deze bevat een aanwijzing over de vraag die komt. Groepen kunnen hierdoor een joker inzetten om dubbele punten te scoren. De groep met de meeste punten speelt de play-off, maar aan het einde hebben we nog een verrassingseffect dat voor een onverwachte wending kan zorgen.

Een première dus voor de DSV, met maar liefst drie eredivisie scheidsrechters op één avond! Vanwege het speciale karakter van deze avond begint de clubavond al om 19.30 uur en rond 22.30 zal de slimste van Deventer en omstreken bekend zijn. Zorg dus dat je op tijd bent om deze avond niet te missen!
Ook niet-leden zijn welkom in ons clubhuis ‘de Keurkamp’. Vanwege de verwachte grote belangstelling, worden niet-leden gevraagd om zich vooraf op te geven via secretaris@dsveno.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Meld u voor maandag 3 maart. Dit is noodzakelijk om de belangstelling voor de avond te kunnen inschatten.

We rekenen op een grote opkomst op donderdag 7 maart, zorg dus dat je op tijd bent om niets te missen van deze meeslepende sportquiz! Het zou zonde zijn om niet mee te kunnen spelen om de prijzen!

Over Salland TV

x

Check Also

Tafeltennis inzetten tegen Parkinson

Tafeltennisvereniging Wijk 16 start in Deventer met een eigen afdeling voor mensen ...