Aanvullend aangepaste bus- en treindienstregeling regio Oost

Vanwege het coronavirus heeft het RIVM nieuwe maatregelen getroffen. Door deze maatregelen heeft Arriva momenteel minder personeel én minder reizigers. Vanaf maandag 30 maart 2020 voert Arriva nog een verdere aanpassing door voor haar dienstregeling van trein en bus. Deze aanvulling heeft betrekking op de Vechtdallijnen in Overijssel, te weten Zwolle-Emmen en Almelo-Mariënberg en de trein- en busdienstregeling in Achterhoek-Rivierenland. Door het grote maatschappelijke belang van openbaar vervoer, doet Arriva er alles aan om de reizigers zo lang mogelijk van dienst zijn.

Aanpassingen treindienstregeling
Met ingang van aanstaande maandag 30 maart 2020 wordt de treindienstregeling in regio Oost aangepast. Door de week en in het weekend rijden de Arriva-treinen 1x per uur. Dit geldt voor zowel de Vechtdallijnen als de treinen in Achterhoek-Rivierenland.
Op het traject Arnhem – Doetinchem verzorgt vervoerder Breng ook 1 rit per uur tussen 6.00 en 20.00 uur (alleen op werkdagen). Op deze manier rijdt op dit traject dus twee keer per uur een trein.

Aanpassingen busdienstregeling
In het gebied Achterhoek-Rivierenland voeren we vanaf maandag 30 maart een aangepaste dienstregeling in. Op elk traject rijdt minimaal 1x per uur een bus. Reizigers kunnen dus gewoon naar hun bestemming reizen. Mogelijk duurt de reis wel langer en moet vaker worden overgestapt.

Meer info?
Voor meer informatie over de aangepaste dienstregeling verwijzen we je naar de website www.arriva.nl/corona

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...