Open dag bij De Parabool

Op zaterdag 16 maart is er bij de paraboolwinkel van Stichting De Parabool in het Kulturhus in Raalte een open dag. Tussen 9.30 uur en 12.30 uur zijn er demonstraties, proeverijen, worden kinderen geschminkt en wordt er uitleg gegeven over de gehandicaptenzorg en De Parabool.

Open dag van de zorg
In het kader van de nationale week van de zorg, laten we graag zien hoe wij ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke beperking. Dus ben je benieuwd naar wat De Parabool allemaal te bieden heeft, of wil je meer weten over de gehandicaptenzorg? Wij staan op zaterdag 16 maart voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Loop ook binnen bij onze Bakkerij& Buurtwinkel
Ook bij onze bakkerijen/buurtwinkels in Broekland en Mariënheem zijn op deze open dag feestelijke aanbiedingen en is algemene informatie over De Parabool te vinden.

Locaties:
Paraboolwinkel, Kulturhus – Passage 4, Raalte
Bakkerij & Buurtwinkel, Bouwhuisplein 1, Broekland
Bakkerij & Buurtwinkel, De Veenhorst 2, Mariënheem
www.deparabool.nl

Over Salland TV

Eén reactie

  1. Routine hygienic precautions are generally adequate to prevent spread best site to buy zithromax online c 48 hours after transfecting with si SIRT4, T47D and MCF 7 cells were treated with or without 60 Ој M PF for 48 hours, and the cell viability was determined using the CCK8 assay kit

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

COC Middagsalon op zaterdag

Op zaterdag 25 maart wordt een COC-Middagsalon gehouden bij Café De Herberg aan ...