Politie onderzoekt inrijden op verkeersregelaars

De politie in Deventer doet nader onderzoek naar het inrijden op twee verkeersregelaars zondagmiddag. Een van de verkeersregelaars liep daarbij letsel op. Een 26-jarige vrouw uit Deventer is aangehouden en zit nog vast.

In verband met de voetbalwedstrijd tegen Sparta in het stadion van Go Ahead Eagles werd zondagmiddag 14 mei het verkeer geregeld door verkeersregelaars. Omstreeks 12.30 uur kwam de vrouw aanrijden op de kruising Vetkampstraat met de 1e Vetkampdwarsstraat. Daarbij zou ze de aanwijzingen van een van de verkeersregelaars niet hebben opgevolgd. De verkeersregelaar zou daarbij zijn geraakt. De man kwam echter met de schrik vrij.

Tweede verkeersregelaar
De vrouw reed vervolgens door richting Veenweg maar stuitte even verderop op een andere verkeersregelaar. Die trachtte weg te springen maar belandde op de motorkap van de auto van de Deventerse. De vrouw kon terplekke door de politie worden aangehouden en zit vast voor onderzoek. De tweede verkeersregelaar had beenletsel opgelopen maar kon na behandeling in het ziekenhuis naar huis. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op te reageren.

Over Salland TV

Eén reactie

  1. Minor 2 calcium citrate decreases levels of iron sucrose by inhibition of GI absorption cheapest brand name levitra

x

Check Also

Het overbrengen van je merkidentiteit naar de klant

In een wereld waarin consumenten steeds meer keuzemogelijkheden hebben, is het essentieel ...