Online wegwijzer voor ondernemers …inDeventer!

Deventer Marketing heeft in samenwerking met het Ondernemershuis Deventer een nieuwe website gelanceerd over ondernemen in Deventer: www.ondernemen-indeventer.info. Deze website bundelt informatie over ondernemen in Deventer aan bestaande bedrijven én bedrijven die zich in de gemeente willen vestigen. Het platform heeft als doel de zichtbaarheid van Deventer online te vergroten.

Informatie en inspiratie
Alle benodigde informatie rondom ondernemen in Deventer wordt via de website overzichtelijk weergegeven, waarna wordt doorgelinkt naar websites met meer informatie. Door deze wegwijzer maken we het de (toekomstige) ondernemer makkelijker om online door Deventer te navigeren en kennis op te doen. Op de site staat informatie over verschillende sectoren en er wordt verwezen naar organisaties die helpen bij bijvoorbeeld het aanvragen van een subsidie of de aankoop van een bedrijfspand. Ook worden organisaties, ondernemers en producten in ‘de spotlight’ gezet en is er een agenda met interessante activiteiten voor ondernemers. Zo laten we op een inspirerende manier zien wat Deventer in huis heeft en is informatie voor ondernemers beter vindbaar.

Volop in ontwikkeling
Het komende jaar worden er voor inwoners en bezoekers meer websites ontwikkeld door Deventer Marketing. Deze websites zijn gericht op de thema’s werken, talent en wonen. De vernieuwde vrije tijd website deventer.info is in 2020 al online gegaan. Alle vijf websites worden aan elkaar gekoppeld op één platform, dit maakt het navigeren tussen de verschillende thema’s eenvoudiger. En zo vind jij online gemakkelijk je weg …inDeventer!

Nieuwsgierig geworden? Kijk op: www.ondernemen-indeventer.info

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...