Iesselzotten en Salland1 komen met TOP 11 x 11 Carnavalskrakers

Corona of geen corona, het carnaval gaat gewoon door. Zoals ieder jaar 6 weken voor Pasen. De huidige omstandigheden vragen om een creatieve manier van carnaval vieren. De Iesselzotten en Salland1 hebben daar wat op gevonden!

Geïnspireerd op de Top2000 en de Oeteldonkse Top121 komen we met een nieuwe unieke lijst: de Top 11×11. Een lijst met de 121 populairste carnavalskrakers aller tijden. Samengesteld door het publiek. Op zaterdag 13 februari, van 11:11 uur tot 23:11 uur, zal in een dynamische en interactieve livestream en op Salland1 de lijst ten gehore worden gebracht. Compleet met ieder uur ludiek ‘nieuws’, een spel dat verweven is in de show en met verrassende presentatoren. Prins Niek de Propere – die dit coronaseizoen de Iesselzotten nog een keer zal leiden – zal de dag openen met zijn proclamatie. Als de carnavalvierder niet naar de residentie kan, dan komt de residentie wel (digitaal) naar de carnavalvierder. Iedereen kan thuis via Salland1 of met de livestream het carnaval beleven. Allemaal coronaproof.

Op www.top11x11.iesselzotten.nl kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete 11 carnavalskrakers. Van ‘Bloemetjesgordijn’ van Wim Kersten tot ‘Bloemetjesgordijn’ van Lamme Frans. Van een lekkere Limburgse deiner tot een rampestamper uit de skihut. Het stemmen kan nog tot 31 januari 23.11 uur. Dus wees er snel bij! Alle verdere informatie over de Top 11×11 is daar ook te vinden.

Stem dus op de Carnaval top 11×11 en luister op zaterdag 13 februari naar Salland1 of kijk naar de livestream die te volgen is via ww.321live.nl/live/kraats.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...