Niek Hemmink per 1 juni nieuwe eigenaar van technisch handelsbedrijf in Luttenberg

Niek Hemmink neemt per 1 juni technisch handelsbedrijf ReDIT in Luttenberg over van Frans Reuvekamp. Die maand verhuist het bedrijf bovendien naar een nieuwe locatie aan de Witte Hekke 1a in Luttenberg (hemelsbreed zo’n honderdvijftig meter verderop). “De sfeer, onze diensten en ons aanbod in de shop blijven hetzelfde, maar ik wil ReDIT wel sterker in de markt zetten wat betreft ons installatiewerk en de verkoop van beregeningssystemen”, vertelt Niek. “Niet opnieuw beginnen, maar wel stappen zetten richting een ReDIT 2.0.”

Niek is geboren en getogen in Luttenberg. Hij werkt al zo’n veertien jaar voor ReDIT. “Ik ben er ooit begonnen als stageloper en Frans heeft me alle ruimte gegeven om me verder te ontwikkelen. Ik begon in het magazijn, nam na verloop van tijd de bestellingen voor mijn rekening, ging offertes schrijven en begeleidde grotere projecten. Van manusje-van-alles werd ik zo steeds meer verantwoordelijk voor alles.” Maar ook hij staat nog dagelijks in de shop. En dat is, zo stelt hij, ook waar het bedrijf bekend om staat: iedereen heeft eigen taken, maar als het nodig is, springt iedereen bij om de ander te helpen. “Dat tekent de sfeer. We zijn een no-nonsense, informeel bedrijf. Geen gepoch, maar nuchter, gewoon dóen en je boerenverstand gebruiken. Dat blijft ook zo. Zo zit ik zelf ook in elkaar.”

ReDIT is momenteel nog gevestigd aan de Luttenbergerweg 24. Daar beschikt het bedrijf over een shop/magazijn en een showroom voor badkamers. Van gereedschap tot installatiematerialen (zie de shop maar als een kleine bouwmarkt), van allerhande installatiewerk (of het nu gaat om een verbouwing, renovatie van een badkamer of nieuwbouw van een woning) tot de verkoop (en plaatsing) van badkamers en beregeningssystemen; ReDIT regelt het allemaal. Naast Niek en Frans (die na 1 juni nog een tijd parttime mee zal helpen), grotendeels verantwoordelijk voor de verkoop, werken er nog enkele allround monteurs. “Toen Frans me begin dit jaar vertelde dat hij van plan was om naar een nieuwe locatie te verhuizen, besloot ik om met hem te gaan praten”, vertelt Niek. “Ik heb altijd al de ambitie gehad om het bedrijf ooit over te nemen.”

Beregening

Op de nieuwe locatie verandert één ding. ReDIT stoot de showroom voor badkamers af. Klanten worden na 1 juli, als de verhuizing een feit is, doorverwezen naar de showroom(s) van Arnold Lammering in Raalte of Hengelo. En zo stelt Niek ook, hij wil de shop een kleine opwaardering geven. “Maar nogmaals, verder blijft alles bij het oude. Alleen zet ik er dus wel op in dat we zichtbaarder worden als installateur en leverancier van beregeningssystemen. Naast advies en verkoop zijn we de klanten ook van dienst met de ondersteuning en aanleg van volledig geautomatiseerde beregeningssystemen. We hebben alle kennis in huis om de klant volledig te ontzorgen. Ik ben er trots op dat ik dit bedrijf mag overnemen en dat wil ik uitstralen!”

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Koninklijke Onderscheiding voor Wim Holterman uit Raalte

Burgemeester Rob Zuidema heeft zaterdagmiddag 15 juni tijdens de Korbeld Rohda Dag ...