Raaltenaar Stijn Bultman in Oranje

De Heracles speler Stijn Bultman speelde afgelopen zaterdag zijn tweede wedstrijd in het oranje-shirt. Het betrof een EK-Kwalificatiewedstrijd voor Oranje Onder 19 jaar. Nederland won dat duel met 2-1 van Azerbeidzjan.

Stijn Bultman speelde de volledige wedstrijd als linker centrale verdediger. De 18-jarige Raaltenaar ontwikkelt zich dit seizoen erg goed in Almelo. De jonge verdediger stroomde afgelopen zomer door vanuit de FC Twente/Heracles Academie en tekende ook zijn eerste profcontract bij Heracles Almelo. Bultman maakte zijn debuut in de thuiswedstrijd tegen NEC Nijmegen en stond in de basis tegen FC Volendam, AZ Alkmaar en PEC Zwolle.

Binnen Oranje Onder 19 kent Stijn dus nu ook een basisplek en met de overwinning van zaterdag heeft hij, met zijn teamgenoten, zich verzekerd van de Eliteronde waar om het EK-ticket zal worden gestreden. Aanstaande dinsdag volgt nog een duel in Luxemburg dinsdag tegen Bosnië en Herzegovina. Daar kan de de groep de groepswinst van deze EK-kwalificatieronde zeker stellen.

 

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Advocaten McDonald’s schutter ‘spelen met vuur’ in rechtbank

“De verdediging speelt enorm met vuur.” Dat waren de woorden van een ...