Marc Putto nieuwe weerman voor Salland

Al ruim 38 jaar is Marc Putto onafhankelijk weerspecialist. Voor diverse landelijke organisaties en omroepen geeft hij zijn bevindingen en verwachtingen aangaande het weer. Vanaf november is Marc ook uw weerspecialist voor Salland.

Jarenlang was Erwin Hoogenboom onze vaste weerspecialist. Vrijwilliger Erwin heeft een drukke baan en kon daardoor niet iedere dag een actueel beeld schetsen van het weer in Salland. De Deventenaar gaf aan dat hij zich niet beledigd voelde als Salland1 iemand anders zou benaderen.

Welkom
Na maanden van speurwerk hebben we Marc E. Putto bereid gevonden om de nieuwe weerman te zijn voor Salland. We danken Erwin (foto rechts) dan ook voor zijn inzet voor de streekzender en verwelkomen de in Haarlem geboren Marc E. Putto bij het team van Salland1.

Ervaren
Marc (foto links) is een ervaren weerman; VARA, Veronica, 3FM, Radio538, Radio10 en NOS maakten al dankbaar gebruik van zijn diensten. Maar ook op SBS6 en RTL4 was Marc te bewonderen met soms wel gewaagde prognoses van aankomende weerfases in Nederland.

Streekweerbericht
Marc is woonachtig in de regio van Heino en de Sallander kijkt uit naar de samenwerking met de vrijwilligers en het redactieteam van Salland1. Zo zal er iedere dag een actuele weersverwachting volgen van de hand van Marc. Ook zal Marc het streekweerbericht gaan verzorgen in onze lokale nieuwsbulletins op de radio. In de toekomst gaat Marc ook de weersverwachting presenteren na het weeknieuws op Salland TV.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...